kinderkoor

Met trots presenteert Stichting  NOUVELLES  PERSPECTIVES  (tous_en_coeur)oftewel  ALLEMAAL IN HET HART,de eerste Anasheed competentie  in België, een primeur waar diverse kinderkoren Mee zullen doen, en natuurlijk Al Wahda Kids ook van de partij.

Competitie, de deelnemende kinderkoren strijden voor de titel . Zij zullen door een vakkundige jury worden beoordeeld op onder andere, bruikbaarheid van de liederen in Arabisch, Frans, Engels en Nederlands. Daarnaast wordt de uitstraling en presentatie van het koor meegenomen in de eindbeoordeling. Met de uitstraling kan je bijvoorbeeld laten zien dat je met plezier zingt. Presentatiemogelijkheden zijn bijvoorbeeld kledingkeuze, wisselende opstelling of beweging.  kortom het wordt een grote kinderfeest, neem je ouders mee, en kom allen Al Wahda Kids toejuichen.

Al wahda Uncategorized